2014-01-13

Üniversitemiz Öğrencileri Tarafından Cezaevi İnfaz Kurumunda Tiyatro Gerçekleştirildi



Üniversitemiz öğrencileri tarafından Tekirdağ 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 24 Aralık 2013 tarihinde Tiyatro etkinliği düzenlendi.

Tiyatroya, Üniversitemiz Rektörü eşi Zehra Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, NAKSAM Müdür Yardımcısı Funda Er Ülker, tiyatro öğretmenleri Birgül Öner ve Senem Batır, Cumhuriyet Savcısı Mustafa İhsan Dursun, Kurum Müdürü Abdurrahman Çoban, Kurum 2. Müdürleri Suat Eren, Ferhan Aktürk, Kurum Personeli, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Üniversitemiz öğrencileri tarafından gerçekleştirilen tiyatro gösterisinde Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından yazılan skeçler canlandırıldı. Skeçler arasında bağlama öğretmeni Abuzer Akın, halk müziği türküleri söyleyerek hükümlü ve tutukluların eğlenceli zaman geçirmesi sağladı.

Kurum Müdürü Abdurrahman Çoban yaptığı teşekkür konuşmasında; Namık kemal Üniversitesine, oyunları oynayan öğrencilere ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin daha sık yapılması için Namık Kemal Üniversitesinden destek istedi. Çoban emeklerinden dolayı  NAKSAM Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir'e günün anısına çiçek takdim etti.

Hükümlü ve tutuklular da tiyatro etkinliğinden dolayı mutlu olduklarını, eğlenceli vakit geçirerek stres attıklarını belirterek, programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.