2022-05-26

Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, “Hemşirelik Mevzuatı” Konulu Konferans Vermiştir.

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından Akredite edilen NKÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü’nün akreditasyon belgesi takdim töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Eşi Selda ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER, Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT da takdim töreni sonrasında Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Tülin YILDIZ’ın oturum başkanlığında “Hemşirelik Mevzuatı” konulu konferans vermiştir.