2022-06-01

Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, ''Multidisipliner Bakış Açısıyla Şiddet'''' adlı eğitim seminerinde

Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, Kırklareli Baro Başkanlığı Kadın Hukuku Komisyonu tarafından  21 Mayıs 2022 tarihinde Kırklareli Baro Başkanlığı Hizmet Binası Konferans Salonunda düzenlenen ''Multidisipliner Bakış Açısıyla Şiddet'' adlı eğitim seminerinde "Kadına Yönelik Şiddetin Hukuki Boyutu" konulu konuşma gerçekleştirmiştir.

Eğitim seminerine Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Burak ÖZCOŞAR, Lüleburgaz Adliyesi Aile Mahkemesi Hakimi Sayın Muhammed SÖNMEZ, Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Faruk UYSAL, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli personeller, Kırklareli Barosu avukatları ve stajyer avukatları ile Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri katılım göstermiştir.

Eğitim semineri sonunda diğer konuşmacılarla beraber Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT’a sağladığı katkılar dolayısıyla günün anısına plaket takdim edilmiştir.