2022-04-21

Merkez Müdürümüz, Toplumsal Cinsiyet Konferansları II: Yeni Medya ve Kadın etkinliğine Konuşmacı olarak katılmıştır.

Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, Kırklareli Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen "Toplumsal Cinsiyet Konferansları II: Yeni Medya ve Kadın" etkinliğine Konuşmacı olarak katılmıştır.

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda 15.04.2022 tarihinde gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU'nun gerçekleştirdiği etkinlikte, Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT, "Yeni Medya ve Kadın" başlığıyla sunum yapmıştır. Sonrasıda ise soru-cevap gerçekeleştirilmiştir.

Katılımından ötürü Merkez Müdürümüze teşekkür belgesi takdim edilmesiyle etkinlik sona ermiştir.