2022-03-23

Merkez Müdürlüğümüz, Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı''''''''na Katıldı



 

Merkez Müdürlüğümüz, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda "Yetenek Her Yerde" temasıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi paydaşlığında 23-24 Mart 2022 (Çarşamba, Perşembe) tarihlerinde Üniversitemizin Değirmenaltı Kampüsü’nde  gerçekleştirilen ve birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşıldığı ve özel sektröden yüzlerce firma ile kamu sektöründen çeşitli kurumların katıldığı “Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı” etkinliğine Sosyal Yaşam Merkezi 2. Katta açtığı stand ile katıldı.

Merkez Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT ile Merkez Müdür Yardımcımız Sayın Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ'ün katılım sağladığı fuarda merkezimizin standında merkezimiz ve faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Sayın Arş. Gör. H. Selen KAYHAN ile Sayın Arş. Gör. Utku ŞAHİN de açılan standımızda merkezimiz faaliyetine destekte bulunmuşlardır.